Carport

Giv din bil et længere liv med en carport

Din bil holder længere, hvis den kan stå i ly for regn og rusk om natten. Hvis du stiller bilen i tørvejr, er den nemmere at starte om vinteren og du slipper naturligvis for at skrabe den fri for sne. Listen over fordele ved en carport er endeløs. Få bygget en lækker carport, der passer på din bil. Hos Eberhardt Byg ApS har vi stor erfaring i at bygge carporte, der arkitektonisk er i samklang med huset.

Masser af muligheder

Der er masser af muligheder, når man skal bygge en carport. Det er kun fantasien (og lovgivningen), der sætter grænser for, hvordan din carport kan komme til at se ud. Der er flere muligheder, end du tror. Hent evt. inspiration på Bolius’ hjemmeside. En carport kan bygges som en tilbygning til huset, som et halvtag eller en helt selvstændig bygning ved siden af huset. Hos Eberhardt Byg ApS kan vi føre dine carportdrømme ud i virkeligheden!

Følg lovgivningen

Danmark er et velreguleret land og det kan være dyrt, hvis man ikke sætter sig grundigt ind i lovgivningen, inden man gennemfører tilbygninger på ens grund. Det er vigtigt at kende bygningsreglementet.​

Hvis man bygger over 50 m², skal man indhente byggetilladelse hos kommunen, men selv for mindre byggerier kan der være lokale servitutter og lokalplaner, der skal overholdes. Bygger du i skel, er der særlige regler, der skal overholdes, så du ikke generer naboens udsigt eller privatliv. Spørg os til råds allerede i planlægningsfasen, så vi kan hjælpe dig med at finde ud, hvad der kan lade sig gøre og hvilke ideer, du må skyde en hvid pind efter.​


Kontakt os

Kontakt os for at høre om dine muligheder for en carport, der opfylder dine behov. Ring 24 65 69 68 eller udfyld denne kontaktformular. For os er ingen opgaver for store eller for små. Se også mere om vore muligheder inden for fx køkkener, andre tilbygninger eller renoveringer.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk