Har familien behov for en tilbygning til hus?

Med tiden ændrer familiens behov sig. Måske får I en lille efternøler, eller måske kræver børnene bare mere plads, efterhånden som de bliver større? Det er både billigere og nemmere at bygge til end at skulle rive familien op med roden og flytte til et nyt og større hus.

Hos Eberhardt Byg ApS giver jer råd og vejledning til, hvordan du kan få dine boligdrømme til at blive til virkelighed. Vi laver ombygning og tilbygning til hus for kunder i Virum, Holte, Lyngby og omegn.

Mange muligheder for tilbygninger

Der er mange muligheder, når det kommer til en tilbygning til hus. Det kan være en carport, udestue, ekstra stue, garage, entre eller noget helt andet, der giver mere plads. Især udestuer er blevet meget populære. En udestue kan nemlig ”forlænge” sommeren for jer, så I kan nyde det dejlige sommervejr, selvom det bliver køligt hen på aftenen og duggen falder.

Når du bygger en tilbygning til hus

Når du skal have lavet en tilbygning til hus, kan I vælge at udføre en del af arbejdet selv. Det vil jo naturligvis gøre det billigere for jer. Vi hjælper med at tilrettelægge arbejdet samt give gode råd om, hvad I selv kan tage jer af, og hvad I bør holde jer fra.

I kan også vælge at lade os tage os af hele entreprisen. Hvis I benytter jer af en arkitekt, kan vi hjælpe med at udføre opgaverne – også de komplicerede. Se nogle af de opgaver, vi tidligere har udført.

Øg salgsværdien på din bolig

Husk på, at en tilbygning ikke alene forbedrer familiens livskvalitet – den kan også øge salgsværdien af boligen, når I skal sælge den. På den måde bliver en velgennemtænkt tilbygning en ”gratis” investering. Økonomien behøver derfor ikke være en hæmsko for jeres drømme.

Vil du have et anneks til dit sommerhus?

Hos Eberhardt Byg ApS har vi også hjulpet mange familier med sommerhusannekser og renovering af hus. Tendensen er at flere og flere mennesker opholder sig en større del af året i sommerhuset – og derfor har de naturligvis også brug for mere komfort. Tiden er løbet fra sommerhuse uden indlagt vand og el. Hvis man skal være der hele sommeren, skal der også være lidt luksus.

Gør hverdagen lettere – få den tilbygning til hus, som familien har brug for i hverdagen. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om priser og muligheder.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk