Alle former for renovering af hus

Hos Eberhardt Byg ApS foretager vi alle former for renovering af hus. Så trænger dit hjem til en kærlig hånd, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi holder til i området nær Virum, Holte og Lyngby, men udfører også husrenovering og ombygning i mange andre byer.

Badeværelser

Vi foretager renovering af badeværelser. Vi anbefaler, at du tager os med i hele processen, så vi kan hjælpe med for eksempel indkøb af fliser. Vi har erfaringen, så vi ved, hvad der er vigtigt at kigge efter. Vi sørger for, at badeværelset bliver sat op, så det kan holde i mange år.

Omhyggelighed er ekstremt vigtigt i et badeværelse, så der ikke opstår fugtproblemer eller andre gener. Fugtskader er meget almindelige i badeværelser. Det kan være dyrt at rette op på skaden, hvis der er sket alvorlige fugtskader, så sørg for, at få gjort arbejdet ordentligt fra starten.

Gulve

Vi foretager renoveringer af mange gulve. Det er vigtigt at få en fagmand til at arbejde med gulvene. Mange mennesker afsliber selv gulvene, men det kan være risikabelt. Det er ikke altid en god idé at foretage en afslibning.

Det skyldes, at et gulv kun kan afslibes et vist antal gange, så derfor er det en god idé at overveje andre behandlingsmetoder. Når gulvet skal afslibes eller afhøvles, er det vigtigt at få en fagmand til det, hvis man ikke selv har 100 % styr på det. Hvis man laver fejl (for eksempel høvler skævt) kan det være meget dyrt at rette op på.

Lofter

Få et flot og skinnende loft. Vi har stor erfaring inden for renovering af lofter, og kan udføre alle dine ideer. Der er mange muligheder inden for loftsbehandling. Ønsker du et klassisk udseende loft med loftsbjælker? Eller har du en smuk stuk, der skal nænsomt restaureres?

Vi kan føre dine ideer ud i virkeligheden – og ingen opgaver er for små eller store. Se evt. vores referencer for at se, hvad vi har lavet for andre.

Få en pris på renovering af hus

Er du interesseret i at høre mere om priser og muligheder inden for renovering af hus / totalrenovering af hus? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk