Køkken

Få et flot og lækkert køkken med Eberhardt Byg ApS

Er du træt af dit gamle og umoderne køkken? Trænger det til udskiftning? Et nyt køkken kan give livsglæde for hele familien. Et køkken er rummet som familien er mest samlet i, så derfor er det vigtigt, at I trives, når I er der. Hos Eberhardt Byg ApS kan vi montere alle køkkener, så du skal bare vælge dit drømmekøkken, så skal vi nok sætte det op for dig.

Alle køkkener

Jeg er uddannet bygningssnedker. Jeg kan sætte køkkener op af alle slags, så når du har bestemt dig for, hvilken køkkenleverandør du vil benytte, kan vi sammen aftale, hvornår og hvordan du vil have det sat op. Jeg leverer et godt og grundigt stykke arbejde og passer altid den aftalte tid. Min uddannelsesmæssige baggrund gør, at jeg ikke accepterer småskavanker. Når man har købt et nyt køkken skal det være perfekt helt ned i detaljen. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor får du mere ud af at bruge mig, når du skal have monteret dit nye køkken. Jeg kan hurtigt gennemskue, hvis der er svagheder eller mangler ved det køkken, som du har købt. Jeg kæler for detaljen. Hvis du får sat køkkenet op af håndværkere, der er tilknyttet leverandøren, kan du risikere, at de ikke er helt neutrale. De vil muligvis dække over fejl og mangler ved leverancen. Det oplever du naturligvis ikke hos mig. Tværtimod kan du påtale fejl ved leverancen med vægten fra en håndværkers ord, hvis jeg oplever fejl ved det leverede materiale.

Tager ansvar

Når du bestiller mig til at sætte dit køkken op, vil du opleve, at du har hyret en håndværker, der tager ansvar for hele opgaven, så hvis der er småproblemer med køkkenet, er det nemt at få fat på mig. Du skal ikke bøvle med et stort køkkenfirma, hvor opgaverne bliver kastet fra person til person. Ring til mig på 24 65 69 68 eller udfyld kontaktformularen, så kommer jeg hurtigt og ser på problemet.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk