Undgå træk med udskiftning af vinduer og døre

Oplever du træk og kulde fra vinduer og døre? Moderne vinduer og døre bør ikke være utætte. Få gjort noget ved problemet, og spar en formue på varmeregningen.

Hos Eberhardt Byg ApS har vi erfaringen fra opsætningen af utallige vinduer og døre, så vi kender forskel på skidt og kanel. 

Michael Eberhardt er uddannet bygningssnedker og kender alt til, hvad der er god kvalitet – så her får du de bedste råd til, hvad det kan betale sig at investere i, hvis du står over for en udskiftning af vinduer eller døre. Derfor skal du vælge os, hvis du bor i nærheden af Virum, Holte, Lyngby eller omegn.

Moderne vinduer

Med moderne vinduer findes der mange forskellige muligheder. Det er en god idé at tænke sig grundigt om, inden man for eksempel beslutter sig for vinduets åbningsvinkel. Hvad passer bedst i forhold til vask af vinduer? Se eventuelt nogle af de løsninger, vi har leveret til andre kunder. 

Vi laver blandt andet også nye døre og nye vinduer efter mål.

Termoruder

Vi leverer termoruder i både to og tre lag. Det kan godt betale sig at investere i termoruder af højeste kvalitet. De penge, du bruger, kommer igen, når du får din (meget lavere) varmeregning. Udgiften til en investering i kvalitetsruder vurderes til at kunne blive tjent ind på cirka fem år.

Tjek og udskiftning af vinduer og døre

Få et tjek af dine døre og vinduer jævnligt. Få tjekket for råd og fugt samt gennemgået hulrum for isolering. Det er ikke altid nødvendigt med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. Som bygningssnedker kan vi håndværket fra bunden – og kan derfor ofte nøjes med at reparere skavankerne. Det er dog vigtigt, at der bliver taget hånd om problemerne i god tid.

Giv os gerne et kald – det koster ikke noget. Så kan vi informere dig yderligere om eventuelle tilbud på montering af vinduer og døre. Vi svarer altid inden for et døgn, så hvorfor leve med utætte vinduer og døre?

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk