​Tilbygninger

Har din familie fået behov for en tilbygning?​

​Med tiden ændrer familiens behov sig. Måske får I en lille efternøler eller måske kræver børnene bare mere plads efterhånden som de bliver større? Det er både billigere og nemmere at bygge til end at skulle rive familien op med rode og flytte til et nyt, større hus. Vi giver dig råd og vejledning til, hvordan du kan få dine boligdrømme til at blive til virkelighed.

Mange muligheder

Der er mange muligheder for tilbygninger. Det kan være en carport , en udestue eller en tilbygning, der giver jer mere plads. Udestuer er blevet meget populære. En udestue kan “forlænge” sommeren for jer, så I kan nyde det dejlige sommervejr, selv om det bliver køligt hen på aftenen og duggen falder.

Når du bygger til

Når du bygger til, kan du vælge at udføre en del af arbejdet selv. Det vil jo naturligvis gøre det billigere for dig. Vi hjælper dig med at tilrettelægge arbejdet og giver gode råd om, hvad du selv kan tage dig af og hvad du bør holde dig fra. Du kan også vælge at lade os tage os af hele entreprisen. Hvis du benytter jer af arkitekt, kan vi hjælpe med at udføre opgaverne – også de komplicerede. Se nogle af de opgaver, vi tidligere har udført.

Øg salgsværdien på din bolig

Husk på, at en tilbygning ikke alene forbedrer familiens livskvalitet, men den kan også øge salgsværdien af din bolig, når du skal sælge den. På den måde bliver en velgennemtænkt tilbygning en “gratis” investering. Økonomien behøver derfor ikke være en hæmsko for familiens drømme.

Sommerhusannexer

Hos Eberhardt Byg har vi også hjulpet mange familier med sommerhusannexer. Tendensen er, at flere og flere mennesker opholder sig en større del af året i sommerhuset og derfor har de naturligvis også brug for mere komfort. Tiden er løbet fra sommerhuse uden indlagt vand og el. Hvis man skal være der hele sommeren, skal der være lidt luksus.

Kontakt os

Gør din hverdag lettere. Få den tilbygning, som din familie har brug for. Kontakt allerede i dag Eberhardt Byg på telefon 24 65 69 68 eller via kontaktformularen.​

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk