Alle former for renovering

Få et godt tilbud

Hos Eberhardt Byg foretager vi alle former for renovering, så trænger dit hjem til en kærlig hånd, er du velkommen til at kontakte os på 24 65 69 68 for et godt tilbud.

Badeværelser

Vi foretager renoveringer af badeværelser. Vi anbefaler, at I tager os med i hele processen, så vi kan hjælpe med fx indkøb af fliser. Vi har erfaringen, så vi ved, hvad der er vigtigt at kigge efter ved indkøb af fliser. Vi sørger for, at jeres badeværelse bliver sat op, så det kan holde i mange år. Omhyggelighed er ekstremt vigtigt i et badeværelse, så der ikke opstår fugtproblemer eller andre gener. Fugtskader er meget almindelige i badeværelser. Det kan være meget dyrt at rette op på skaden, hvis der er sket alvorlige fugtskader, så sørg for at gjort arbejdet ordentligt fra starten.

Gulve

Vi foretager renoveringer af mange gulve. Det er vigtigt at få en fagmand til at arbejde med gulvene. Mange mennesker afsliber selv gulve, men det kan være risikabelt. Det er ikke altid en god idé at foretage en afslibning. 

Det skyldes, at et gulv kun kan afslibes et vist antal gange, så derfor er det en god idé at overveje andre behandlingsmetoder. Når gulvet skal afslibes eller afhøvles, er det vigtigt at få en fagmand til det, hvis man ikke selv har 100 % styr på det. Hvis man laver fejl (fx høvler skævt), kan det være meget dyrt at rette op på.

Lofter

Få et flot og skinnende loft. Vi har stor erfaring inden for renovering af lofter og kan udføre alle dine ideer. Der er mange muligheder inden for loftsbehandling. Ønsker du et klassisk udseende loft med loftsbjælker? Har du en smuk stuk, der skal nænsomt restaureres? Vi kan føre dine ideer ud i virkeligheden og ingen opgaver er for store. Se evt. vore referencer for at se, hvad vi har lavet for andre.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk