Om os

Eberhardt Byg ApS lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet. For mig er det vigtigt at passe tiden og levere håndværk, som mine kunder bliver glade for. Mit arbejde skal være af så høj kvalitet, at det holder i mange år.

Stor alsidighed

Jeg laver alt fra tilbygninger, køkkener, vinduer, døre, carporte, tage og renoveringer. Jeg kan tage mig af fagentrepriser. Det er meget vigtigt for mig at passe tiden. På større entrepriser er man som håndværker en del af en maskine og hvis bare et tandhjul svigter, skrider tidsplanen. Det ansvar er jeg meget bevidst om, så jeg sørger altid for, at det ikke er min skyld, hvis der opstår en forsinkelse.

Troværdighed

Jeg er alene i virksomheden, så når du laver aftaler med mig, er det også mig, der kommer og laver arbejdet. Det ved jeg er vigtigt for mange af mine kunder, da det giver en høj troværdighed. Jeg giver ikke bare opgaven videre til en lærling. 

Det er naturligvis også nemmere at overholde aftaler om små detaljer i kundens ønsker, når jeg selv udfører arbejdet.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker et tilbud på en opgave. Der er ingen opgaver, der er for store eller små. Du kan kontakte mig på telefon 24 65 69 68 eller via kontaktformularen. Jeg udfører opgaver for både private og virksomheder og alt mit arbejde er præget af den samme grundighed og kvalitet – lige meget hvem du er. Hvis du vil have en håndværker, som du kan stole på, så henvend dig til Eberhardt Byg ApS – din tømrer i Virum.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk