Opbygning af træterrasse i din have

Vi bygger alle typer haveterrasser

​Ønsker du en professionel opbygning af træterrasse? Så kan vi bygge terrassen for dig. Dermed kan du bedre nyde sommeren i din have.

Hos Eberhardt Byg ApS bygger vi alle slags haveterrasser og lignende, og vi står klar med inspiration, råd og vejledning. Køb lokalt og brug din lokale håndværker, når du skal bygge eller renovere. Vi kører ud til både private og erhverv i blandt andet Virum, Holte, Lyngby og omegn.

Mange muligheder for placering og design

Vi har erfaring med alle former for lægning af træterrasse, og der er mange muligheder for placering, størrelse og design. De fleste terrasser af træ er hævet, så de er i niveau med gulvet i selve boligen. Det kan for eksempel være foran stuen, og her er det blevet populært med brede trin langs hele terrassen. Der er også mange andre muligheder.

Vi sikrer en solid opbygning af træterrasse, der bliver præcis, som du ønsker. Du kan vælge imellem flere træsorter, og vi kan også lave læhegn og halvtag. Desuden kan vi bygge blomsterkasser og mange andre spændende ting, hvis terrassen skal have et unikt udtryk. Byg en træterrasse sammen med os, og kontakt os gerne for at få hjælp og rådgivning.

Få et tilbud på opbygning af træterrasse

Hvad koster en træterrasse? Vores priser for en ny træterrasse afhænger af mange forhold, herunder størrelsen og særlige ønsker. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud for at gennemgå mulighederne sammen med dig. Derpå kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris på opbygning af træterrasse.​

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk