Tagrenovering, nyt tag og andet tagarbejde

Drømmer du om at få renoveret dit tag eller måske endda få lagt et helt nyt tag? Hos Eberhardt Byg ApS har vi stor erfaring med tagrenovering, og du er altid velkommen til at henvende dig til os, så vi kan give dit tag et eftersyn. Det kan spare dig for mange penge og bekymringer. Dit tag bør efterses minimum én gang om året. På den måde undgår du, at utætheder eller småskader udvikler sig til mere alvorlige problemer.

Vi lægger nyt tag og udfører tagrenovering i området omkring Virum, Holte og Lyngby samt mange andre steder.

Undgå flyvende tagsten med tagreparation

Det er vigtigt at holde øje med taget på dit hjem. I de senere år har vi i Danmark oplevet en del storme. Du kan risikere, at tagsten fra dit tag blæser ned i hovedet på forbigående ved en voldsom storm. Derfor er det vigtigt at tjekke taget regelmæssigt.

Hos Eberhardt Byg ApS har vi erfaringen, og vi ved derfor, hvad man skal lægge mærke til, når taget skal sikres. Der kan opstå mange skader og utætheder med tiden. Få din tagdækker til at kigge på taget i tide!

Tagrenovering med energibesparende isolering

Udover tagrenovering og tagreparation sørger vi også for efterisolering. Det er en rigtig god idé at få kigget på isolering af tagpladerne. Typisk lægger man ikke mærke til, at taget er dårligt isoleret, men man kan spare mange penge på varmeregningen, hvis man, i god tid inden vinteren, får kigget på det.

De fleste mennesker bemærker hurtigt, hvis det trækker fra vinduer og døre, eller hvis ydervæggen er kold. Hvis det sker, vil man normalt sørge for at gøre noget ved problemet. Men hvis taget er utæt, bemærker man det kun, hvis det regner ind. En god tagisolering kan spare dig for mange penge på varmeregningen – så sørg for at få en fagmand til at kigge på det.

Få et tilbud på et nyt tag

Er du interesseret i en konkret pris på tagrenovering eller et helt nyt tag – eksempelvis et tegltag eller eternittag – er du altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere. Vi står klar til at hjælpe.

12 års erfaring

Eberhardt Byg ApS blev oprettet i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker.

Kvalitetsbevidst

Vi lerverer tømrerarbejde hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Dialog med kunden

Vi sætter en ære i at holde kunden opdateret igennem hele forløbet.

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg ApS er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk