Vinduer og døre

Ungå træk

Oplever du træk og kulde fra vinduer og døre? Moderne vinduer og døre bør ikke være utætte. Få gjort noget ved problemet og spar en formue på varmeregningen. Hos Eberhardt Byg har vi erfaringen fra opsætning af utallige vinduer og døre, så vi kender forskel på skidt og kanel. Michael Eberhardt er uddannet bygningssnedker og kender alt til, hvad der er god kvalitet, så her får du de bedste råd til, hvad det kan betale sig at investere i.

Moderne vinduer

Med moderne vinduer findes der mange forskellige muligheder. Det er en god idé at tænke sig grundigt om, inden man fx beslutter sig for i hvilken vinkel, man ønsker, at vinduet skal åbne. Hvad passer bedst i forhold til vask af vinduer? Se nogle af de løsninger, vi har leveret til andre kunder.

Termoruder

Vi leverer termoruder i både to og tre lag. Det kan godt betale sig at investere i termoruder af højeste kvalitet. De penge du bruger kommer igen, når du får din (meget lavere) varmeregning. Udgiften til en investering i kvalitetsruder vurderes til at kunne blive tjent ind på cirka fem år. Du kan beregne helt præcist, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at benytte denne beregner.

Få tjekket dine døre og vinduer

Få et tjek af dine døre og vinduer. Få tjekket for råd og fugt og gennemgået hulrum for isolering. Det er ikke altid nødvendigt at udskifte vinduer og døre. Som bygningssnedker kan jeg håndværket fra bunden og kan derfor ofte nøjes med at reparere skavankerne. Det er dog vigtigt, at der bliver taget hånd om problemerne i god tid. Giv mig et kald – det koster ikke noget.

Kontakt os

Kontakt Eberhardt Byg på telefon 24 65 69 68 eller via kontaktformularen. Jeg svarer altid inden for et døgn, så hvorfor leve med utætte vinduer og døre?

​Følg med på Facebook

Jeg opdaterer vores Facebook løbende, så like siden, så kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hvem er vi?

Eberhardt Byg er en forholdsvis nystartet virksomhed, som jeg oprettede i 2014. Jeg har dog 10-12 års erfaring som bygningssnedker, så jeg ved godt, hvad jeg laver. Kvalitet og kærlighed til håndværket er i højsædet.

Kontakt

Degnebakken 21

2830 Virum - rutevejledning

Tlf.: 24 65 69 68

E-mail: info@eberhardtbyg.dk